Mládež

MLÁDEŽ – Stoprocentní víkend! Zářili hlavně ti nejmenší

Třetím víkendem pokračovali i naše mládežnické kategorie, které byli o víkendu stoprocentní. 

DOROST 1:0 Větrovy/Sezimovo Ústí

Bojovné utkání dorostenců rozhodla penalta z 52. minuty, kterou proměnil Denis Kapuscinský. Kluci poctivě odbránili většinu zápasu a připsali si další tři body do tabulky.

 

ST. ŽÁCI 4:0 Volyně/Volenice

Volyně odjela z Husince s výpraskem. Kluci přidali v obou poločasech dvě branky, přičemž jako první se z pokutového kopu prosadil Matěj Veselka. Na Matěje následně navázal Lukáš Humpolák a kapitán Adam Řezník. V samotném závěru utkání proměnil druhou nařízenou penaltu Daniel Neužil a konečný výsledek 4:0 byl na světě.

 

ML. ŽÁCI 2:1 Volyně/Volenice

To mladší žáci svedli s Volyní vyrovnanější souboj. O osudu utkání rozhodl první poločas a dvě branky kluků, které vstřelil Adam Joseph Myland. Volyně pouze ve druhém půli korigovala.

 

ST. PŘÍPRAVKA 18:4 Vacov

Starší přípravka zdemolovala při nedělním odpoledni Vacov osmnácti brankami, na kterých mělo podíl šest hráčů. Šest branek vstřelil David Peter Myland, čtyři Jakub Hojdekr a po třech brankách zapsal Adam Vanýsek společně s Tomášem Tischlerem. Jednu branku si následně připsal Jan Hubáček a Matěj Pokorný.

 

ML. PŘIPRAVKA 18:3 Strunkovice/Netolice

Na první porážku v sezoně přišla ta nejlepší možná odpověď! Ve Strunkovicích doslova „hořel trávník“ a kluci nakonec zapsali třetí nejvyšší výhru v sezoně. Šest branek vstřelil Tomáš Šílený a po třech zaznamenal Jakub Hojdekr a Miroslav Kouba. Dvě branky vstřelili Kryštof Bízek, Matěj Pešek a Bořek Podlešák.

 

FOTO