Dorost - zápasyMinipřípravka - zápasyŽáci - zápasy

MLÁDEŽ – Na úvod jara dvě vítězství

Úvodní jarní kola čekala o víkendu také na naše mládežnické kategorie a hřiště v Husinci bylo svědkem hned třech duelů, z toho dvou sobotních.

DOROST 2:0 Křemže

Dorostenci vstoupili do jarní části v nedělním utkání proti Křemži, která jako jediná dokázala kluky na podzim obrat o body. O osudu utkání rozhodla povedená sedmiminutovka druhého poločasu. V 52. minutě poslal Kozlíky do vedení kapitán Denis Kapuscinský a o sedm minut později zavěsil přesně také Kryštof Ambrož, který do Březí přestoupil během zimní pauzy z Lažiště. Kluci tak nakonec zvítězili poměrem 2:0 a vstoupili úspěšně do jarní části sezony, za svým vysněným titulem. 

 

ST. ŽÁCI 1:4 Protivín/Husinec

Starší žáci vstoupili do svého utkání tím nejlepším možným způsobem, když se ve 3. minutě prosadil Pavel Svěchota. Poté se však prosazovali pouze hosté, kteří navíc neproměnili pokutový kop. Konečný výsledek mohl zkorigovat v závěru Daniel Neužil, ani jeho šance však v síti neskončila.

 

ML. ŽÁCI 1:2p. Protivín/Písek

Na branku se v utkání mladších žáků čekalo až do 47. minuty, ve které poslal Kozlíky do vedení Ondřej Veselka. Vedení však klukům vydrželo pouhých pět minut, než hosté dokázali srovnat. O výsledku utkání musel nakonec rozhodnout penaltový rozstřel, který ovládli hosté a kluci si tak připsali na své konto „pouze“ bod.

 

ML. PŘÍPRAVKA 9:2 Volary

Už v pátek rozjela svojí jarní část také mladší přípravka a stálo to za to! Kluci zvítězili ve Volarech vysokým rozdílem, o který se zasadil zejména Tomáš Šílený, jenž vstřelil pět branek. Dva góly si připsal Jakub Hojdekr, po jednom Kryštof Bízek a Matěj Pešek.

 

FOTO

Tereza Běhounková