Mládež

Skvělí žáci na turnajích v Českém Krumlově a Prachaticích

Fotbal ani za mrazivého víkendu neměl pauzu a naše žákovské kategorie se utkaly s kvalitními konkurenty na dvou turnajích, které kluci dokázali ovládnout. Oba víkendové turnaje zhodnotil jeden z trenérů, Michal Hojdekr.

Český Krumlov – Mladší žáci mají cenné vítězství z turnaje v Českém Krumlově (13.1.). U mladších žáků došlo na měření sil s týmy mimo náš okres a 1.A, kde hrajeme. Tentokrát tedy se vyrazilo na Českokrumlovsko a po skvělých výkonech a hlavně velkém nadšení našich kluků se podařilo porazit i domácí Český Krumlov (účastník KP) a turnaj vyhrát. FCVB za sebou nechalo následující teamy – Český Krumlov, Hrdějovice, Loučovice, Křemže a Lipno. Navíc nejlepším střelcem turnaje se stal Adam Myland!

Prachatice – Mužstvo starších žáků hned následující den vyrazilo na turnaj do Prachatic. Na turnaj se nám podařilo poskládat dva týmy a klukům je opět potřeba poděkovat za skvělou reprezentaci. Trochu se ukázalo, že mužstva žáků jsou výkonností rozdělena na dvě kategorie – Vimperk, Březí a zbytek. „B“ mužstvo po srdnatém výkonu skončilo na 4. místě, když v semifinále prohrálo s naším „A“ mužstvem a o 3. místo podlehlo Vimperku „B“. Samotné finále vyvrcholilo soubojem jednoznačně nejlepších týmů  celého turnaje a to Vimperka „A“ a FCVB „A“. Naši kluci doslova šokovali celou halu s smetli účastníka KP poměrem 5:0. Z naší strany to byl vynikající zápas, a i přes velkou nepřejícnost hostů se podělit o radost z našeho vítězství musíme konstatovat, že to byla „totální paráda“. Nejlepším střelcem turnaje se stal Dan Neužil. Na turnaji dále startovala mužstva Vacova, Netolic, Nebahov a Čkyně.