Žáci - zápasy

Žáci zvládli oba duely vítězně

Po zápasech ve Volyni chtěli naši žáci napravit výkon v domácím zápase proti celku z Vodňan.

 

Starší žáci rozhodli ve druhé půli!

Starší žáci začali bravurně! Když se už ve 3. minutě prosadil Jedlička. Následně se hra vyrovnala a hosté dokázali v 18. minutě vyrovnat. Kluci potom nedokázali vyřešit lépe finální koncovky akcí a hosté se dostávali více do šancí. Poločas ale skončil 1-1.

I druhý poločas začal rychlou brankou domácích, když se po zmatcích v obraně prosadil ve 39. minutě Důra. Ve 45. minutě bylo ještě veseleji. K nádherné střele pět metrů za půlící čarou napřáhl Pecha a balón krásně zapadl pod horní tyč, 3-1. Na konečných 4-1 upravil po rohovém kopu Řezníka vlastním gólem hostující Hrdlička.

 

Mladší žáci si otevřeli střelnici!

Mladší žáci začali, stejně jako starší, gólem už ve 3. minutě zásluhou Buška. Následně přišla gólová smršť kozlíků. Nejprve dal druhý gól Vanýsek, následně se dvakrát trefil Alpak a poločasového bůra dokončil druhou brankou Bušek.

Druhý poločas nabídl ještě tři přesně zásahy našich žáků, přičemž nejprve Vanýsek dvěma brankami zkompletoval jako první hattrick. A na konečných 8-0 uzavřel druhým hattrickem v zápase Bušek.