Nezařazené

FC Vlachovo Březí – TJ Dub – 6. mistrovské utkání 2020/2021

FC VLACHOVO BŘEZÍ – TJ Dub

neděle 4. října 2020

3:0 (1:0 – poločas)

Branky našich borců: Mráz Radek 1 x, Štěpán Kužvart 1x, Jan Toncar1x

 

SESTAVA:

Brankář: Hubáček Obrana: Daniel, Kalčík, Psutka st.,Kužvart. Záloha: Mráz, Hojdekr, Bízek, Toncar Útok: Stupár, Brzobohatý

Střídající: Lauda, Kukla, Kouba, Holík

 

V neděli 4.10.  se odehrálo na domácím hřišti 6. kolo okresního přeboru mužů. Přivítali jsme východního souseda z Dubu a je nutné říci, že jsme klukům Dubákům měli co vracet. Loňská podzimní prohra v hlavách nás všech „tlačí“ dodnes.

Náš tým nastoupil v překvapení mnohých s Honzou Hubáčkem mezi tyčemi. Chybu určitě neudělal žádnou. Je nutné vyzdvihnout jeho ochotu a odvahu splnit trenérův rozkaz. Diváci v prvním poločase viděli dosti nezáživný fotbal s řadou nepřesností ve zpracování míče, přihrávce i ve střelbě, do které jsme se dostávali jen zřídka. Bylo to dáno i nerovností terénu – tráva byla dosti vysoká a terén si říkal o uválcování. Byli jsme všichni rádi, když těsně před poločasem (43. min) se trefil Radek Mráz střelou z blízka po sluku před soupeřovou brankou. 

Trenér s našimi hochy v poločasové přestávce vše probral a do druhé půlky na hřiště přišlo „jiné“ družstvo.  Naši hoši výrazně zlepšili pohyb, napadání a v soupeřově šestnáctce se objevovali velmi často. Po důrazném napadání soupeře a zisku míče vstřelil Štěpán Kužvart branku na 2:0. Potom se na hřišti řešily dva penaltové momenty. Ten první, neodpískaný, po zcela jasném faulu na Honzu Toncara. Vzápětí byl ve vápně faulován Michal Hojdekr a penalty se ujal Toncar a jistě ji v 85. min. proměnil – 3:0. 

Nejlepším hráčem domácích, a mohu říci i celého zápasu, byl Jakub Bízek. Jsme moc rádi, že se v obraných řadách opět objevil Ruda Kalčík a kromě kapitánské pásky se pevně ujal i řízení naší obrany.

Hoši děkujeme!

 

MN

 

Průběh hry:

43´ – Mráz 1:0

64´- Kužvart 2:0 

85´- Hubáček 3:0