A - Mužstvo

FCVB – JUN 1:1 – Souboj se Strakonicemi přinesl bod

Vlachovo Březí – Po porážce ve Vacově čekalo A tým těžké utkání s nevyzpytatelným Juniorem ze Strakonic. 

Utkání nabízelo od úvodních minut šance na obou stranách a první z nich si připravil domácí Ladislav Martínek, jehož přímý kop však tíženou úvodní branku nepřinesl. To na druhé straně hrozil zejména strakonický rychlík a posila z A týmu Tom Bílý, který se dočkal po dvaceti odehraných minutách i gólu. Ten však z důvodu předcházejícího ofsajdu neplatil. Na řadě tak byli opět domácí. Když ovšem ani šance Kužvarta neskončila v síti, skončil poločas za bezbrankového stavu. 

První branky se tak diváci dočkali až v 54. minutě! Brankář Kouba si sice ještě poradil s pokusem Bílého, na dorážku Bohuslava Kubeše už byl však krátký a Junior se ujal vedení. Kozlíci se hnali za vyrovnáním a tlak postupně stoupal. Vyrovnávací branky se nakonec kluci dočkali v 74. minutě, kdy napřáhl za pokutovým územím střídající dorostenec Denis Kapuscinský, jehož rána zapadla přesně k tyči Moudrého branky. 

Stav utkání 1:1 vydržel v nezměněné podobě až do konce utkání, a tak nakonec áčko v pouťovém utkání body se strakonickým Juniorem dělilo. 

OHLASY

FCVB (Z domácí kabiny): Bojovné utkání přineslo šance na obou stranách. Remíza je více než spravedlivá, i když nám tam v závěru nepadla velká šance, při které míč proskotačil po brankové čáře. Speciální poděkování patří našemu dorostenci, Denisovi Kapuscinskému, který vstřelil parádní gól. 

Junior (Martin Linhart – trenér): Byl to zápas plný šancí na obou stranách. Nás držel v brance dorostenec Moudrý, domácí naše špatné řešení šancí. Šance, které špatně řešíme je náš největší problém. Na hráčích byla vidět chuť vyhrát, nakonec máme bod se kterým jsme spokojení. S tím jak je tabulka zamotaná je pro nás každý bod dobrý.

FOTO
Tereza Běhounková