A - Mužstvo

VAC – FCVB 2:0 – Pekařské derby ovládl Vacov

Vacov – V utkání ve Vacově rozhodla efektivita, která hrála ve prospěch domácích, kteří z minimálního počtu šancí vytěžili maximum. 

V první větší šanci se objevili Kozlíci, kteří využili aktivního dostupování Jana Toncara. Následnou šanci však zakončil Roman Lauda pouze do břevna. Řada tak přišla na domácí Vacov a v 16. minutě se ujali domácí vedení, když Zitta našel svojí přihrávkou do pokutového území volného Jaroslava Ketzera, který se z bezprostřední blízkosti nemýlil. Nepříznivý stav utkání mohli kluci zvrátit v následujících minutách. Branka Laudy však kvůli ofsajdové situaci neplatila a následnou volej Toncara vychytal parádním zákrokem brankář Hödl, který odolal i při hlavičce Bízka ve 40. minutě.

Druhý poločas přinesl podobný obrázek hry a v 57. minutě se hráči v modrém dočkali výhodné standardní situace, ke které se postavil dorostenec Denis Kapuscinský. Mladíček v dresu Kozlíků zakroutil parádně míč na zadní tyč, proti gólové radosti byl však opět domácí brankář. Čas pomalu plynul a s přibývajícím časem museli kluci otevřít hru. Tížená vyrovnávací branka však už nepadla a naopak na druhé straně potvrdil vacovské vítězství v 79. minutě Jiří Bubík z rychlého protiútoku. 

Jarní série neporazitelnosti tak doznala svého konce ve Vacově, kde to z pohledu kluků rozhodně nebylo na porážku bez vstřelené branky. 

OHLASY

FCVB (Z domácí kabiny): Ve Vacově rozhodla efektivita. Byli jsme lepším týmem a šancí jsme měli mnoho, bohužel však domácí podržel famózní brankář. Gratulujeme domácím k jejich vítězství.

SK Vacov: S našimi fanoušky jsme nalákali kozla ze Březí na vacovský rohlíček, až si z toho kozel vylámal 2 zuby. Proč 2 zuby?? Protože „A“ tým dal soupeři 2 góly a díky skvělému výkonu brankářské rezervy žádný neinkasoval.