B - Mužstvo zápasy

„B“ – Béčko vyloupilo Svaté Maří a slaví druhé vítězství v řadě

Po vítězství nad Borovou Ladou zamířili kluci z béčka do Svaté Maří, kde se diváci dočkali devítigólové bitvy se šťastným kouzlem pro Kozlíky.

Kluci nastoupili do utkání s výpomocí v podání Michala Hojdekra a Ladislava Martínka a jejich přínos byl v sestavě béčka znát. První branky se diváci dočkali po sedmi minutách hry, kdy se prosadil právě Michal Hojdekr, na kterého přesně po půl hodině hry navázal brankou na 2:0 Petr Dejmek. Dvoubrankový náskok však domácí dokázali ještě dokonce prvního poločasu snížit a to zásluhou Stanislava Trojana. Vstřelená branka navíc Svatou Maří nakopla a domácí tým, který hrává utkání na hřišti přibližně stejné velikosti jako je prachatická sportovní hala, na začátku druhého poločasu otočil stav utkání ve svůj prospěch. 

Kluci se ovšem nevzdali a tři minuty po brance na 2:3 srovnal stav utkání druhým přesným zásahem v utkání Michal Hojdekr. Aby toho nebylo málo, tak dvě minuty na to se prosadila také druhá posila z áčka, Ladislav Martínek, jehož branka se ukázala být tou vítěznou. Domácí se ještě pokusili o vyrovnání, to už však, k jejich smůle a našemu štěstí, nepřišlo. Naopak na druhé straně se dokázal ještě dvakrát v závěru utkání prosadit Michal Hojdekr, který tak nakonec vstřelil čtyři parádní branky. 

Béčko tak nakonec zvítězilo ve Svaté Maří poměrem 6:3 a připsalo si druhé vítězství v řadě.