Dorost - zápasyMinipřípravka - zápasyPřípravka - zápasyŽáci - zápasy

MLÁDEŽ – Povedený víkend, na body nedosáhli pouze naši nejmenší

Druhý víkend ve znamení mládežnického fotbalu přinesl hojný bodový zisk. Jediný tým, který o víkendu nebodoval, byla naše mladší přípravka, jež podlehla Čkyni.

DOROST 2:2 Vodňany/Netolice

Dorostenci vybojovali na půdě Vodňan bod poté, co se dalekonosnými projektily prosadil nejprve kapitán Denis Kapuscinský a následně i Václav Novák. Domácí však dokázali na obě branky odpovědět a mohli i zvítězit. Proti byl však brankář Jan Plachta.

 

ST. ŽÁCI 1:0p. Soběslav

Starší žáci vyloupili Soběslav, o jejich zápasu však rozhodli nakonec až penalty. Ty vyzněli ve prospěch kluků poté, co brankář Plachta chytil třetí penaltu a následně šla pátá, rozhodující, penalta v podání domácích do břevna. 

 

ML. ŽÁCI 4:1 Soběslav

O vítězství našich mladších žáků rozhodl druhý poločas a skvělý výkon Adama Josepha Mylanda, který vsítil hattrick a navázal na branku Adama Boudy z prvního poločasu.

 

ST. PŘÍPRAVKA 8:5 Husinec

Už v pátek vyrazila starší přípravka do nedalekého Husince, který vyloupila po nervy drásajícím boji. Kluci už vedli 5:1, Husinec však utkání zdramatizoval. Finální výsledek však hovořil ve prospěch Kozlíků. Pět branek vstřelil Tomáš Tischler, dvě Adam Vanýsek a jednu si připsal Jiří Tomáš.

 

ML. PŘÍPRAVKA 3:7 Čkyně

Jediným nebodujícím týmem víkendu se stali naši nejmenší hráči, kteří i přes hattrick Jakuba Hojdekra podlehli na domácím hřišti Čkyni. 

 

FOTO