B - Mužstvo zápasy

„B“ – Z Dubu s cenným bodem

Po dvou porážkách zamířilo béčko do Dubu, kde došlo na tradiční derby.

K derby však vyrazila v podání béčka velmi oslabená sestava, která navíc musela udělat už po třech minutách první změnu po zranění Plachty. Jedenáct statečných hráčů, které doplňoval i připravený trenér Kouba, se však domácích nezaleklo a ve 29. minutě šli kluci i do vedení. Dlouhý míč do vápna se po několika hlavičkách snesl na hlavu Šimona Kouby, který překonal brankáře Kadlece vysokým obloukem. Jenže radost z vedení trvala pouze čtyři minuty, než Pavel Friš s nutnou dávkou štěstí vyrovnal. Do poločasu ovšem kluci ještě jednou udeřili a vedení vrátil zpět na stranu „Kozlíků“ Václav Kautman, který rozkmital své rychlé nohy, obešel Otradovského a následně nekompromisně zavěsil na vzdálenější tyč.

Gólové hody pokračovaly i ve druhém dějství, a když Kautman nevyužil svoji gólovku, udeřili domácí. Ve 47. minutě našel Balogh Pavla Friše a rázem bylo opět srovnáno. Po hodině hry se navíc Dub ujal v utkání poprvé vedení, když rohový kop propadl až na Ladislava Friše. Jenže ani domácí si dlouho vedení neužili a hned z následujícího útoku srovnal na 3:3 svojí druhou brankou v utkání Šimon Kouba. Remízový stav po třech brankách nakonec vydržel až do konce zápasu a kluci tak nakonec získali svůj první jarní bod.

Na závěr bychom rádi popřáli brzké uzdravení domácímu hráči, který musel být po jednou ze soubojů převezen záchrannou službou do nemocnice.