A - Mužstvo zápasy

Podzim završilo áčko vítězstvím

Zápas proti Volyni přinesl parádní úvod kluků. Hned v sedmé minutě posunul Martínek na Adama Novotného, který svým přízemním centrem našel po teči Jana Hubáčka, a ten poslal kluky do vedení. Čert navíc za dalších sedm minut opět stál ve správný čas na správném místě a navýšil domácí vedení na 2-0. Následně se ze hřiště fotbal doslova vytratil a došlo na časté strkanice, fauly a další nesportovní situace. Hosté se za první poločas dostali pouze k jediné střele, kterou ale Mack poslal nad bránu.
Druhý poločas začali kluci opět aktivně a v 55. minutě využil Adam Novotný podklouznutí Dlouhého, ale jeho finální přihrávka našla pouze domácího obránce. Následně ale došlo na intervenci asistenta rozhodčího a hlavní sudí Ryneš poslal právě Dlouhého po druhé žluté kartě, za řeči proti arbitrovi, předčasné pod sprchy. Přesilovka v podobě jednoho hráče navíc ale nebyla na hřišti vůbec znát a kluci působili nervózně. V 69. minutě navíc střídající Brabec unikl domácí obraně, ale vracející se Lukeš s brankářem Kautmanem nebezpečnou situaci vyřešili.
V závěru utkání vsadila Volyně všechno na jednu kartu, ale hostům se nedařilo dostat přes náš obranný val. Frustrace byla z hostů cítit a v 85. minutě dal emocím průchod obránce Pikolon, který zbytečně sestřelil Adama Novotného a za svůj zákrok obdržel rovnou červenou kartu. O čtyři minuty později dali definitivní podobu skóre na 3-0 naši střídající hráči. Plachta posunul na Šimona Koubu, který propálil Mráze ranou na zadní tyč.
Áčko tak zakončilo podzim vítězstvím 3-0 nad Volyní a kluci přezimují na dobrém čtvrtém místě.