Nezařazené

FC Vlachovo Březí – SK Vacov „B“ – 4. mistrovské utkání 2020/2021

FC VLACHOVO BŘEZÍ – SK Vacov „B“

sobota 19. září 2020

2:2 (1:2 – poločas)

Branky našich borců: Jan Toncar 1x, Pavel Brzobohatý 1x,

 

V sobotu 19. září jsme se na domácím hřišti utkali od 16:00 hodin s „B“ týmem SK Vacov. Vacovští mají ve svých řadách zkušené hráče doplněné o mladíky a na hřišti byla znát jejich sehranost. V sobotu jsme se utkali skutečně s kvalitním týmem. Především pak přechod do útoku měli zažitý velmi dobře, což dělalo pozměněné obraně, především pak v prvním poločase, značné potíže. Absence klíčových hráčů Daniela a Kalčíka byla skutečně znát. Chyběl klid v zadních řadách a ani souhra mezi obranou a zálohou nebyla dokonalá. Nelze ale říct, že naši chlapci hráli špatně!

Po celou dobu zápasu jsme měli herní převahu a vytvořili si mnoho brankových příležitostí. Především pak ty šance z druhého poločasu volali po proměnění. Neproměněné brankové příležitosti nás trápí od začátku sezóny a jistě nás obraly již o 5 bodů. Snad budeme mít v příštích zápasech více klidu na zakončení a i trochu toho fotbalového štěstí.

Je nutné říct, že nás velmi dobrým výkonem v klíčových momentech podržel také brankář Martin Uher!

V průběhu celého zápasu byla citelná nervozita našich fotbalistů. Časté diskuze mezi sebou navzájem a s rozhodčím vedly k nesoustředěnosti na hru, kouskování hry a týmový výkon byl tím vším jistě negativně ovlivněn.

Nejlepší hráči našeho týmu (pouze dle MN !!!): Martin Uher, Jan Toncar, Štěpán Kužvart, dobrý výkon podal i Pavel Brzobohatý

 

Průběh hry:

3´ – Hlásek 0:1

7´- Brzobohatý 1:1 

35´- Hozman 1:2

75´- Toncar 2:2

 

 

Hoši děkujeme!

Děkujeme i našim věrným fanouškům!