A - Mužstvo zápasy

Áčko doma porazilo Chelčice

Naše kluky z Áčka čekal v sedmém kole souboj s druhým nováčkem z Chelčic, který se v ročníku prezentoval zatím útočným fotbalem.

Podmáčený terén, který všichni ve Březí známe přinesl našim klukům už od začátku štěstí. Po šesti minutách vstřelil první branku zápasu Toncar, když svým polocentrem překvapil i brankáře hostů. V 11. minutě už to bylo 2-0, když právě Toncar rozjel akci a přenechal míč Hojdekrovi, který svojí ranou za vápnem poslal o břevno míč do branky. Kluci dál byli lepší než soupeř a v prvním poločase přidali ještě dvě branky. Ve 35. minutě se po centru z levé strany prosadil hlavou Hubáček a ve 41. minutě po rozehrávce Kukly propadl míč až na Hojdekra, který dal už na 4-0. 

Druhý poločas pokračoval ve stejné režii, jako první. Kluci kontrolovali hru a v 53. minutě zvýšili už na 5-0, když Lukeš nejprve nasadil jesličky a poté našel Hubáčka, který přidal svoji druhou branku. Poté kluci polevili a do hry se dostaly i Chelčice. Jejich šance ale vychytal náš brankář Houba, který ale nakonec také kapituloval v 72. minutě. Tato branka ale nic nezměnila na tom, že kluci vyhráli 5-1 a dál se drží na druhé příčce v B třídě.

 

Foto: Tereza Běhounková