Žáci - zápasy

Domácí premiéra vyšla jen starším žákům

V sobotu ráno přivítali na domácím hřišti naši žáci Vacov, který hraje ve společenství s týmem z Češtic. Starší žáci svůj zápas zvládli a zvítězili 4-2. Naopak mladší bohužel prohráli 0-3.

Starší žáci přetlačili Vacov! Dvakrát se trefil Jedlička.

Starší žáci si už od první minuty připravovali dobré šance. Bohužel ta největší skončila po závaru ve vápně na tyči. Ve 14. minutě kluci prolomili smůlu a dali branku na 1-0 zásluhou Filipa Jedličky. Vedení ale do konce poločasu neudrželi, když ve 22. minutě po chybě v obraně inkasovali.

Druhý poločas přinesl branku už tři minuty po začátku. Ve 38. minutě rozehrál rohový kop Adam Řezník a míč se dokutálel až do sítě. Následně zvýšil náskok ve 46. minutě svým druhým gólem Jedlička. Hosté ještě dokázali skóre zkorigovat zásluhou Koblice, který dal stejně jako Jedlička dva góly. Poslední slovo měl ale, v 55. minutě, Martin Reků, který stanovil konečný výsledek na 4-2 pro Březí.

 

U mladších rozhodlo prvních deset minut!

Mladší žáci nezvládli začátek a inkasovali poprvé už ve 3. minutě. Další branky přišly v 8. a 10. minutě. I tak se ale dál kluci snažili a nedali soupeři nic zadarmo. Bohužel se ale skóre už nezměnilo a zápas skončil tak 0-3 z pohledu naších kluků.

 

Foto: Tereza Běhounková